تاثیر سیر سیاه بر غلظت خون 9

13 خواص سیر سیاه طریقه مصرف و عوارض مجله دکتریاب

سیر سیاه محصولی است که از تخمیر سیر سفید تازه در شرایط دمایی و رطوبتی کنترل شده به دست می‌آید. این فرآیند تخمیر باعث تغییراتی در ترکیبات شیمیایی سیر می‌شود و آن را به ماده‌ای با طعم شیرین و بدون بوی تند تبدیل می‌کند. ترکیبات فعال مانند آلیسین که در سیر خام وجود دارد، در طی فرآیند تخمیر به آنتی‌اکسیدان‌های قوی‌تری مانند S-آلیل‌سیستئین (SAC) تبدیل می‌شوند. سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می‌کند. با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمی‌تواند کاهش وزن را تضمین کند.

مطالعات حیوانی نشان می‌دهند آلیسین موجود در سیر همچنین ممکن است به محافظت دربرابر زوال شناختی کمک کند. قبل از اینکه بتوانیم اثرات آن را در زمینه مبارزه با زوال شناختی به‌طور کامل درک کنیم، به پژوهش‌های انسانی نیاز است. همچنین، قیمت سیر سیاه لاغری در مقایسه با انواع دیگر ممکن است کمی بیشتر باشد، چرا که معمولاً تحت فرایندهای خاصی تولید می‌شود. در بیشتر موارد، مصرف سیر به میزان متعادل در شیردهی خطری برای مادر و نوزاد ندارد. اگر با هدف لاغری و چربی سوزی می‌خورید بهترین زمان مصرف سیر صبح‌ها و به شکل ناشتاست.

اینکه به چه صورت دمای ذکر شده برای سیرها فراهم آید بسته به شما دارد ممکن است بخواهید ظرف را به مدت چند روز درون فر و وسایل حرارت دهنده دیگری قرار دهید و یا اینکه محیط اطراف را گرم کنید. البته فراموش نکنید جهت حفظ ارزش دارویی سیر سیاه می بایست سیرهای معمولی در دمای ثابت شده ای قرار بگیرند و درجه حرارت تحت هیچ شرایطی تغییر نکند. سیر را می‌توانید با مواد غذایی دیگری مانند عسل، لیمو یا روغن زیتون ترکیب کنید تا خواص آن افزایش پیدا کند. سیر یک گیاه پرفایده است، هرچند شاید به علت بوی آزاردهنده آن دوستش نداشته باشید؛ اما خواص و فواید سیر بسیار زیاد است. برای جلوگیری از بوگرفتن دهان می‌توانید صبح ناشتا یک حبه کوچک سیر سیاه را بدون جویدن قورت دهید. مطالعه اخیری نشان داد سیر عملکرد دوچرخه‌سواران را در آزمایشی به مسافت ۴۰ کیلومتر بهبود نداد.

دکتر خورشیدی تاکنون  بیش از 30 عنوان  مقاله علمی در زمینه  تاثیر مواد غذایی بربدن  و بیماری های مختلف  را در مجلات  معتبر بین المللی به چاپ رسانده است. آن‌ها رادیکال‌های آزاد را که از عامل‌های اصلی بروز سرطان هستند، از بین می‌برند. برای عفونت گوش چی خوبه؟ یکی از روش‌های ساده درمان خانگی عفونت گوش، استفاده از سیر است.

واحدی در بدن وجود دارد به نام هموستاز که وظیفه کنترل میزان قند خون را دارد. اگر این مکانیسم به درستی عمل نکند، میزان قند خون می‌تواند به حالت ناپایدار درآید و منجر به بیماری‌هایی مانند دیابت شود. سیر سیاه ماده ای بی نظیر، مغذی و درمانی است که از سال ها قبل، مردم کره، ژاپن و کشورهای شرق آسیا از آن برای حفظ جوانی، سلامت و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها استفاده می کردند. توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی می‌شود، بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه می‌شود. سیر سیاه یک نوع سیر تخمیر شده‌است که احتمالا برای خیلی از ما ناشناخته است.

یکی از خواص سیر سیاه این است که فرآیند هموستاز در خون را بهبود بخشیده و قند خون را یا با بالا بردن سطح انسولین کنترل می کند و یا مقاومت به انسولین را در بدن کاهش می‌دهد. بر اساس مطالعات انجام گرفته، یکی از منابع غنی آنتی اکسیدان که سبب جلوگیری از بروز بیماری دیابت می‌گردد، سیرسیاه است. آنتی اکسیدان‌های موجود در سیرسیاه در مقایسه با سیر سفید چندین برابر بوده و در نتیجه برای کنترل قند خون بسیار مفید عمل می‌کند.

اما مانند هر ماده غذایی یا مکمل دیگری، سیر سیاه نیز ممکن است برای برخی افراد عوارض و مضراتی داشته باشد. در این مقاله به بررسی عوارض سیر سیاه و اینکه سیر سیاه برای چه کسانی ضرر دارد، خواهیم پرداخت. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ها به ویژه اس-آلیل سیستئین است که می‌تواند متابولیسم را افزایش داده و تجمع چربی را کاهش دهد. جویدن سیر خام آنزیم آلیناز را فعال می‌کند و به آزادسازی حداکثر آلیسین کمک می‌کند.


سیر سیاه چیه
سیر سیاه چگونه تهیه میشود
سیر سیاه چجوری درست میشه
سیر سیاه چگونه. تولید میشود
حبه سیر سیاه
سیر سیاه حساسیت زاست
سیر سیاه حکیم زمانی
خواص سیر سیاه
سير سياه خواص
سیر سیاه خرید